Menu Sluiten

Skate wedstrijd met barbecue in Goes-Zuid

Zaterdagmiddag 16 juli organiseert SMWO met lokale skaters uit Goes een skate wedstrijd bij het skatepark in Goes-Zuid, bij het Jim Morrisonpad 1. Vanaf 12.00 uur is de eerste warming-up voor het onderdeel steppen. Hierna om 13.30 de warming-up voor de skate wedstrijd en om 15.30 uur voor de BMX (stuntfiets) wedstrijd.

Naast de wedstrijden zijn er activiteiten voor de hele buurt met als hoogtepunt de afsluitende barbecue verzorgd door Buurthuis de Pit. Daarbij zijn er ook BMX fietsen in bruikleen beschikbaar om op een klein parcours kennis te maken met deze mooie sport. Toeschouwers zijn ook van harte welkom onder het genot van een bakje koffie/thee of fris.
De barbecue start om 18.00 uur. Bezoekers betalen voor datgene wat ze lekker vinden, zoals een burger, spies, vega spies of halal vlees. Iedereen is welkom, SMWO is erbij betrokken om ontmoetingen te stimuleren, mooie gesprekken aan te jagen en wat te betekenen voor de buurt. Voor vragen, ideeën of alvast vrijblijvend aanmelden voor de barbecue kan contact worden opgenomen met Joeri van Wallenburg, medewerker Welzijn bij SMWO via (0113) 277 111 of j.vanwallenburg@smwo.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.