facebook

U bevindt zich hier:Home | Nieuws

Nieuws

Hier zijn ze dan. De winnende nummers waarvan de prijs nog niet is opgehaald.

153 Staafmixer
249 Horloge
339 Tafelbakplaat
1521 citruspers
1804 Waterkoker
3133 Tablet
3152 Magnetron
3282 Reischeque
3293 Blender
3531 Raclette stel
3657 Senseo
4100 Frituur
4850 Weegschaal

U kunt uw gewonnen prijs na afspraak ophalen bij buurthuis de Pit, Lijnbaan 14 in Goes.
Afspraak maken kan via 0113270266 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heeft u geen prijs gewonnen? Helaas, maar wij willen u hartelijk danken voor uw bijdrage.

Online collecteren (vanaf 5 februari)

Kan je niet collecteren maar wil je ons wel helpen? Maak dan een digitale collectebus aan op jantjebeton.nl/collecte. Met deze collectebus steun je de club door geld op te halen bij vrienden en familie door het hele land. Kan jij ondertussen lekker spelen!

Meer info? www.jantjebeton.nl/collecte

Of doneer direct!

https://jantjebeton.digicollect.nl/ronny-menheere 

Vanaf 1 juni ligt iedere dag de nieuwe PZC in uw buurthuis. Even de krant lezen, misschien een kopje koffie of thee erbij en om het helemaal af te maken ook een lekker appelgebakje. Het kan allemaal. Koffie € 1,50 en met appelgebak erbij al voor € 3,00. Kom gerust binnenlopen.

Sponsor Uw SponsorDoel, Buurthuis De Pit, gratis!
Koopt u wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst sponsorkliks.com te bezoeken.
Via de knop van SponsorKliks komt u uit bij ruim 500 winkels waar u precies hetzelfde betaalt maar gaat er een commissie naar Uw SponsorDoel.
U sponsort dus gratis!

Zoek op Stichting Buurtwerk Goes-Zuid

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

Het Oranje Fonds verrast Stichting Buurtwerk Goes-Zuid met een Oranje Fonds Buurtcadeau t.w.v. €3.000. Dit is het eerste Buurtcadeau dat het Fonds uitreikt in Goes. In buurten waar de Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij valt, verblijdt het Oranje Fonds een organisatie met het Buurtcadeau. Zo hebben ook alle omwonenden langdurig profijt van de straatprijs.

Buurten zijn de haarvaten van de samenleving. Lokale organisaties waarbij buurtbewoners elkaar ontmoeten zijn van grote waarde voor de samenhang en veiligheid van Nederland. Vandaar dat het Oranje Fonds extra wil investeren in de buurt. Het Fonds doet dit op allerlei manieren. Het is betrokken bij Burendag en investeert in activiteiten en accommodaties.

Daarnaast verrast het Oranje Fonds in de buurten waar de Straatprijs valt, een lokale organisatie met het Oranje Fonds Buurtcadeau. Binnen de doelstelling van deze organisatie krijgen zij € 3.000 te besteden. Zo hebben niet alleen deelnemers van de Nationale Postcode Loterij profijt van de Straatprijs, maar ook andere omwonenden.

In Goes-Zuid zijn ze erg blij met het Buurtcadeau. “Van het geld van het Oranje Fonds gaan we een geluidsinstallatie aanschaffen voor buurthuis “De Pit”, aldus Ellemijn van Waveren, voorzitter van Stichting Buurtwerk Goes-Zuid. “Tevens vieren we dit jaar ons 40 jarige bestaan van het buurthuis. Dit willen we in de week van 9 tot 14 oktober 2017 feestelijk vieren met alle vrijwilligers, bezoekers en buurtgenoten.”

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten. Afgelopen jaar besteedde het € 31 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Nederlandse Loterij en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn al sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Het Oranje Fonds Buurtcadeau wordt feestelijk uitgereikt op:
Datum/tijd: 21 april 2017 om 13:30 uur (tijdens de seniorenbingo in buurthuis De Pit)
Aan: Stichting Buurtwerk Goes Zuid

Waar: Appelstraat 2a, 4462 TL Goes Zuid

Zoals u misschien heeft gezien zijn we volop bezig met het vernieuwen van onze website. Niet alleen een stuk frisser maar ook beter te bedienen op telefoon of tablet. We zijn nog niet klaar! De komende tijd zullen er nog wat dingen veranderen. Heeft u tips? Geef het aan ons door of laat een reactie achter hieronder met het reactieformulier.

Helaas is buurthuis "De Pit" niet door naar de volgende ronde van de Appeltje van Oranje van het Oranjefonds. Wel hebben we veel geleerd doordat we hebben mee gedaan. Contacten met diverse andere organisaties in het land. En leuk meegenomen is de € 2500 die we hebben ontvangen van het Oranje Fonds. Hiermee gaan we natuurlijk leuke dingen doen voor de wijk. Wat precies, zijn we nog niet uit. We reserveren het bedrag tot er een leuk idee is.

Per 1 februari gaat er wat veranderen in het buurthuis. Vanaf dat moment is er een beheerder aangesteld. Hij zal, samen met het bestuur, zorgen voor de dagelijkse gang van zaken. U kunt met alle opmerkingen en vragen bij hem terecht.

Misschien heeft u ook wel vernieuwende ideeën. Ook deze kunt u natuurlijk bespreken. We staan open voor nieuwe activiteiten en evenementen.

De activiteiten die al in het buurthuis zijn gaan natuurlijk gewoon verder.