Menu Sluiten

Huiswerkbegeleiding in De Pit

Huiswerkbegeleiding in De Pit

StudiePro biedt vanaf september 2023 huiswerkbegeleiding aan in Buurthuis De Pit voor alle leerlingen van de middelbare school in de omgeving van Goes. Tijdens de huiswerkbegeleiding komen de leerlingen 1 tot 4 middagen per week naar de locatie van StudiePro. De leerlingen krijgen bij binnenkomst iets te drinken met wat lekkers en de dag wordt doorgesproken. Onze docenten staan altijd klaar om extra hulp bij het huiswerk te bieden. Daarnaast leren we de leerlingen vaardigheden aan, zoals samenvatten, mindmappen, woordjes leren, plannen en structureren, zodat ze na deze periode in staat zijn zelfstandig hun huiswerk te maken.

Bettine werkt als coördinator bij StudiePro en ze staat zelf ook in de begeleiding in Goes: “Bij StudiePro kijken wij wat elke leerling nodig heeft en hier passen we de dienst op aan. Door een intakegesprek met ouder en leerling komen we erachter waar de hulpvraag ligt en waar de leerling het best tot zijn recht komt. Door een huiselijke sfeer te creëren, willen we ervoor zorgen dat iedereen ontspannen bij ons aan de slag kan. Het is mooi om te zien dat leerlingen door de juiste hulp uit hun schulp kruipen en hun cijfers kunnen verbeteren.”

Misschien kunnen wij ook iets voor u betekenen?

Neem contact op via administratie@studiepro.nl of kijk voor meer informatie op onze website www.studiepro.nl